Novinky a články - apartmány na predaj, dom pri mori, ostrov Vir

Aké budú ceny nehnuteľností v budúcnosti?

Vo všeobecnosti však platí, že sa do nehnuteľností oplatí investovať...

Ak si napríklad teraz zoberieme hypotéku na 50.000 eur až 100.000 eur, o 10 až 20 rokov táto suma nebude znamenať takú veľkú sumu ako teraz, pretože príjmy a platy v budúcnosti čiastočne vzrastú. Naopak, ak by sme s kúpou nehnuteľnosti čakali až desať rokov, suma, ktorú na kúpu nehnuteľnosti budeme potrebovať, bude znova vyššia a my už budeme mať časť hypotéky splatenú. To isté platí aj o kúpe pozemku, domu, či obchodných priestorov. Kúpa pozemku je stále investíciou, ktorá je istá, to znamená, že jeho cena v budúcnosti určite stúpne.

Prečo sa oplatí v súčasnosti investovať do nehnuteľností v Chorvatsku?

Je na to viacero dôvodov a to najmä nízke ceny, množstvo voľných bytov, apartmánov, domov, novostavieb, vstup Chorvátska do EÚ 1.7.2013....

Ceny nehnuteľností v budúcnosti v Chorvátsku určite stúpnu. Takže ak si nehnuteľnosť kúpime a v budúcnosti predáme, určite dosiahneme zisk. Ďalším pohľadom je investícia do nehnuteľnosti s cieľom prenajímania tejto nehnuteľnosti. Takáto investícia nám zabezpečí príjem pravidelne, naopak kúpa a následný predaj nehnuteľnosti nám zabezpečí zisk jednorázovo.

Čítať ďalej: Prečo sa oplatí v súčasnosti investovať do nehnuteľností v Chorvatsku?

Prečo reality práve od nás?

Váš sen premeníme na skutočnosť

Našim cieľom je uľahčiť a zjednodušiť Vám celé obdobie, počas ktorého budete svoju vysnívanú nehnuteľnosť v Chorvátsku vyberať, a zabezpečiť vám bezpečnú a bezproblémovú kúpu nehnuteľnosti.

Čítať ďalej: Prečo reality práve od nás?

O Chorvátsku

Najpopulárnejšia destinácia sveta v roku 2005

Vlajka Chorvátska

Územie Chorvátska sa rozprestiera od východných okrajov Álp na severozápade až po Panónsku nížinu a brehy Dunaja na východe. V strednej časti územia sa nachádza Dinárske pohorie a na juhu ho lemuje pobrežie Jadranského mora.

Čítať ďalej: O Chorvátsku

Novinky o realitách e-mailom